8 Kasım 2018 Perşembe

Cihangir İslâm Akit TV’de soruları cevaplayacak


Saadet Partisi İstanbul Milletvekili Nazır Cihangir İslâm, 8 Kasım Perşembe günü Akit TV’de yayınlanacak olan “Asıl Mesele” programına konuk olacak.

Cihangir İslâm, saat 20:30’da başlayacak olan programda, kendi ismi üzerinde yürütülen tartışmaları değerlendirecek ve program sunucuları Muharrem Coşkun ile Yusuf Ozan Demir’in güncel siyasî konulara dair sorularını cevaplayacak.

Cihangir İslâm hakkında fezleke hazırlanıyor

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından hakkında soruşturma açılan Saadet Partisi İstanbul Milletvekili Prof. Dr. Nazır Cihangir İslâm’ın milletvekilliği dokunulmazlığının kaldırılması talebiyle fezleke hazırlandığı öğrenildi.

Cihangir İslâm ne demişti?

Saadet Partisi İstanbul Milletvekili Cihangir İslâm, Meclis kürsüsünde yaptığı konuşmada, “Ortada bir çatışma varsa, bu ille de doğru ile yanlışın çatışması değildir. Doğru ile yanlış da çatışır, yanlışla yanlış da çatışır. Bâtılla bâtıl da çatışır. 15 Temmuz akşamı iki bâtılın çatışmasını seyrettik bu ülkede. Neydi? Menfaat kavgasıydı. Devleti parsellediniz ve bunun hesabını vermediniz. Allah için bunlara ‘İslâmcı’ falan demeyin! Bunlar makyavelist, bunlar oportinist, bunlar beceriksiz. Bunlar, Dünya’ya yapıştılar ve acısını şimdi milletten çıkartıyorlar.” demişti.

Hiç yorum yok: