7 Kasım 2020 Cumartesi

Abdullah Sevim, atama kararını tanımadığını açıkladı


Saadet Partisi Genel Merkezi, İstanbul İl Başkanlığına Tanıtım ve Medyadan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ömer Faruk Yazıcı’nın getirildiğini duyurdu. Görevden alındığı duyurulan Abdullah Sevim ise, “Yüksek İstişare Kurulu Başkanı Oğuzhan Asiltürk’ün kararı doğrultusunda görevine devam edeceğini açıkladı.

Saadet Partisi’nin resmî twitter sayfasında yayınlanan duyuruda, “İstanbul İl Başkanlığımıza Tanıtım ve Medyadan Sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Ömer Faruk YAZICI getirilmiştir. Bugüne kadar İl Başkanlığımızı yapan Abdullah SEVİM’e yapmış olduğu çalışmalardan dolayı teşekkür ediyor, yeni İl Başkanımıza başarılar diliyoruz” ifadelerine yer verildi.

Görevden alındığı duyurulan Abdullah Sevim ise, şahsî twitter sayfasında yayınladığı duyuruda şunları kaydetti:

“Değerli Teşkilat Mensupları,

3 yılı aşkın bir süre önce İl Başkanı olarak seçildim. İl Başkanı seçildiğim günden itibaren, elimden geldiğince çalışmalar yapmaya gayret ettim. Birçok zorlu süreci, sizlerle birlikte aştık.

Şimdi de yeni bir kongrenin arifesindeyiz. 29 Kasım tarihinde yeni bir kongre yapacağız.

Kongre süreci içerisinde YİK Başkanımız Oğuzhan Asiltürk ve Genel Başkanımız Temel Karamollaoğlu, yapmış oldukları görüşmeler neticesinde, İstanbul’da İl Başkanını belirleme görevini, YİK Başkanımıza bıraktı.

YİK Başkanımız Oğuzhan Asiltürk, bu kararın ardından İstanbul’a geldi. 2 gün boyunca İstanbul teşkilatlarımızın hemen her kademesinden arkadaşımızla istişarelerde bulundu.

İstişarelerin ardından da, İl Başkanlığı görevi, bizzat YİK Başkanımız tarafından şahsıma tevdi edildi.

Bu sürece rağmen, bu akşam yaşanan oldu-bitti, üzücü ve düşündürücüdür.

YİK Başkanımızın kararı doğrultusunda görevime devam edeceğimi, 29 Kasım’daki kongrede yeniden İstanbul İl Başkan Adayı olduğumu tüm kardeşlerime ilân ediyor, bu süreci suhuletle atlatacağımızdan herkesin emin olmasını istiyorum.

Dr. Abdullah SEVİM
Saadet Partisi İstanbul İl Başkanı”

Hiç yorum yok: